bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

01-06-2015

Ik lees u vóór!

Filed under: — bazbo @ 13:18

Wilt u dat ik bij u kom voorlezen? Dat kan!

Ik verzorg voordrachten en voorleessessies. Tijdens optredens lees ik voor uit mijn boeken, maar ook uit mijn rijke oeuvre van stukken die ik schreef voor de site FOK! en voor de stadsblog Apeldoorn Direct. Vaak ook presenteer ik nieuwe verhalen en teksten.

Tegen een kleine (onkosten)vergoeding kom ik in uw huiskamer, tuin, winkel of op uw (bedrijfs)feest voorlezen. Veel kan en weinig is te gek.
Over de prijs is te onderhandelen. Neem contact op voor richtprijzen.

In overleg kunnen we samen een programma samenstellen. Ook is het mogelijk dat ik één of meer collega-schrijvers regel voor een wat afwisselender programma. Ik werk veel samen met Willem Bierman en Reinier Groenendijk; wij lezen vaker voor onder de naam ‘Bas, Willem en ik‘. Klik op deze link om meer te weten te komen over ‘Bas, Willem en ik’.

CONTACT
Voor meer informatie plaatst u een reactie onderaan deze pagina. Vertel in grote lijnen wat uw wensen zijn. Die reactie wordt niet gepubliceerd.
Vermeld uw naam en mailadres. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op, meestal nog dezelfde dag.
U kunt ook contact opnemen via: bazbo@hotmail.com. Let wel: ik kijk eens per week in die mail, dus het kan even duren voordat u antwoord krijgt.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment