bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

11-07-2019

B-log: 20 t/m 26 juli 2019

Filed under: B-log 2019 — bazbo @ 06:02

Dit is mijn B-log. Dagelijks verschijnen hier gebeurtenissen, gedachten, gevoelens, stemmingen en stemmingswisselingen. U bent gewaarschuwd.

Bas
5 februari 2017Dinsdag 23 juli: van Bad Doberan naar Apeldoorn
Tekst volgt.Maandag 22 juli: Bad Doberan
Tekst volgt. Half zeven wakker. Rondje hardlopen door bos en veld. Aad komt. De Zoon ophalen om negen uur, maar heeft wat problemen met verlichting, dus het wordt wat later. Tien uur dus. Nog weer een uurtje later fietsen we naar Nienhagen. Daar een koffie-taart-pauze. Het regent heel iets. Via het Gespenster Wald naar Börgerende. Daar salade eten bij de Italiaan. Bij Heiligendamm regent het harder. Toch komen we nog redelijk droog aan. Even uitblazene. Ik haal wat boodschappen voor morgen en brengt lege flessen weg. De fietsen moesten om vijf uur opgehaald. Zeven uur zijn we bij het Kamp Theater voor het laatste etentje met Sascha, Nona en Gerhard.


Zondag 21 juli: Zappanale dag 3
Tekst volgt. Half negen op. Elf uur Ali Askin en Fried Dähn bij Ausstellung. Geïmproviseerd, subtiel, swingend. Zeer sterk. Twaalf uur fietsen naar Heiligendamm. Pier, boulevard en ijs. Dan naar festival. Ensemble Musikfabrik! Wat mooi weer. Percussion Under Construction op kleine podium ook leuk. Boodschappen (Palermo, Skandalose). Grandmothers bij grote vlagen erg rommelig en ondergerepeteerd, bij andere vlagen briljant. Ali Askin leidt de afsluitende jamsessie en die is echt bijzonder aardig. We pakken nog een klein stukje Shorband mee en fietsen dan terug. Elf uur thuis.Zaterdag 20 juli: Zappanale dag 2
Tekst volgt. Zeven uur op. Hardlopen door bos en veld. Rustig op orde komen. Elf uur naar Stadtbäckerei. Dan tas inpakken en naar festival fietsen. Warm en benauwd. Lezing van Jim Cohen altijd interessant. 30 for 30 speelt Terry Riley In C. Nog mooi ook. Boek Charles Ulrich. AMM Allstars doet Lumpy Gravy en nog heel leuk ook. Headshakers op grote podium. Donkere wolken en aankondiging noodweer. Inderdaad : stortbui en storm breekt Los. Concert afgebroken en festivalterrein leeg. Eerst schuilen in tent, dan erg, onder hokje, uiteindelijk bij Zappateers in tent zingen. Tien uur wat droger. Vrouw en Zoon naar huis. Beetje regen. The Loomers. Ed Palermo Big Band pad om elf uur. Strak, indrukwekkend, gaaf. Kwart over één klaar. Nog paar stukjes van Skandalose Orkester. Zeer leuk, maar moe. Half drie in bed. Foto’s volgen.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment